Dit is een publireportage en geen nieuwsartikel of persoonlijke blog.

Hoe ik een JBL Bluetooth Headset kocht voor maar 2 euro!

- Hoi beste vriendjes en vriendinnetjes! Deze wil ik met jullie delen :) Ik stootte recent op een interessante aanbieding op Facebook. Een draadloze Bluetooth Headset van JBL voor maar 2 euro. Het gaat in feite over een proefabonnement van 2 maand op Test Aankoop en je krijgt een gratis JBL Headset erbij. Je moet hier slechts 2 euro (!) voor betalen, en na twee maand kan je beslissen of je het abonnement wil behouden.

Aanvankelijk was ik wantrouwig: Moet ik die headset nu terugsturen als ik het abonnement stopzet? Dat zou jammer zijn, maar ik wil niet gebonden zijn aan iets. Maar wat blijkt: De headset mag je gewoon houden, of je na de proefperiode van twee maanden abonnee blijft of niet!

Mijn ervaring

Ik ontving mijn headset enkele weken na het online aanmelden. We zijn ondertussen een week verder en ik gebruikte de headset al bij het joggen, 's avonds in bed en tijdens wat wandelingen doorheen de stad. En ik moet zeggen, de geluidskwaliteit is top! De headset zit comfortabel en valt niet zomaar van je hoofd tijdens het joggen. Ook de batterij gaat verrassend lang mee. Ik heb er een dikke 15 uur naar geluisterd toen ik voor de eerste keer moest opladen!

Ik hoop er nog veel plezier van te hebben. Ik overweeg zelfs om een 2e te zorgen.

Als ik op de doos kijk, dan zie ik dat het gaat om een JBL Tune500BT. Wat Gegoogel toont me dat de headset een winkelwaarde heeft van 43,99 euro (Coolblue; oktober 2019). Wat een aanbieding… En dat alles voor 2 euro! Vergeet natuurlijk niet de magazines die je erbij ontvangt.

Even technisch nu

Voor de techneuten onder ons zijn hier de specificaties van de headset

 • Magneet: Neodymium
 • Membraan: 32 mm
 • Kussens: Zacht
 • Bluetooth 4.1
 • Frequentierespons: 20 tot 20 000 Hz
 • Impedantie: 32 Ohm.
 • Gevoeligheid: 95 dB
 • Maximaal geluidsdrukniveau: 95 dB
 • Demp knop
 • Opvouwbare en verstelbare hoepel
 • Oproepcontrole
 • Geïntegreerde microfoon
 • Geïntegreerde afstandsbediening
 • Opvouwbare en draaiende oorschelpen
 • Spraakassistentie compatibel met: Alexa, Google Assistant en Siri
 • Hoofdtelefoon autonomie: Hoge autonomie (max. 16 uur)

Wie is Test Aankoop en waarom moet ik deze aanbieding vertrouwen?

Test Aankoop is een Belgische organisatie die de belangen van de consument beschermt. Het helpt hen bij het oplossen van problemen en het ijvert voor hun basisrechten (keuzevrijheid, toegang tot informatie, …). Test Aankoop is een 100% onafhankelijke organisatie met 400 medewerkers in België. Het maakt deel uit van een internationale groep van onafhankelijke consumentenverenigingen met wereldwijd 1200 enthousiaste werknemers.

Test Aankoop bevat geen, maar dan ook géén reclame. Je krijgt alleen betrouwbare en nuttige consumenteninformatie. Zo weet je wat je het best kunt kopen voor jezelf en je gezin.

Test aankoop is volledig objectief en onafhankelijk!

Wat krijg ik voor 2 euro?

Je zal het volgende ontvangen voor de prijs van 2 (!) euro:

 • 2 Test Aankoop magazines, 1 Budget & Recht of 1 Test Gezond (op papier en digitaal).
 • 12 praktische gidsen naar keuze.
 • Onbeperkte juridische, fiscale en technische bijstand.
 • Toegang tot de volledige website van Test Aankoop.
 • Uiteraard een JBL Bluetooth Headset in kleur naar keuze 🙂
Ja, ik wil zo'n JBL Bluetooth Headset »

Hoe krijg ik deze headset?

Klik op de knop hieronder en vul je gegevens in.

Stap 1: Ga naar de promotiepagina van Test Aankoop.

Stap 2: Vul de gevraagde gegevens in (naam, adres en telefoonnummer).

Stap 3: Vul je rekeningnummer in en geef hen zo toestemming om de 2 euro van je rekening te halen.

Stap 4: Kies de kleur van je headset en bevestig!

Dat is alles! Na enkele weken ontvang je thuis je welkomstgeschenk: een nieuwe JBL Headset. En je maakt kennis met Test Aankoop (inclusief toegang tot hun site).

Dat alles voor maar 2 euro!

Is het de moeite waard?

Zeker en vast! Test Aankoop is een betrouwbare organisatie en heeft in de afgelopen jaren vergelijkbare welkomstgeschenken aangeboden. Sommige aanbiedingen waren al wat beter dan anderen, maar deze headset van topmerk JBL is een absolute topper! Voor deze prijs kan je het niet laten liggen.

Opgelet: Deze promotie is beperkt in tijd en voorraad.